IMPORTANT DETAILS

WHAT YOU NEED TO KNOW

0-02-05-01fb9ad94e21d237d536988fd68236939175ea8bab991036a46db10a9320306b_1724b9c4a40cea07

• ЗАБАВАТА Е НА ТРЕВА, НОСИ СИ УДОБНИ ЧЕВЛИ

• ДОКОЛКУ ВРЕМЕНЦЕТО НЕ НЕ ПОСЛУЖИ, НЕ СЕ СЕКИРАЈ, ЗАБАВАТА ЌЕ СЕ ОДДРЖИ ВО ЗАТВОРЕНИОТ ДЕЛ НА РЕСТОРАНОТ

• ДОКОЛКУ САКАШ ДА ПРИСУСТВУВАШ НА МАТИЧНО, ИСТОТО ЌЕ БИДЕ ВО 18:00 ВО ДВОРОТ НА РЕСТОРАНОТ

• ДОКОЛКУ ОД БИЛО КОЈА ПРИЧИНА НЕ МОЖЕШ ДА ПРИСУСТВУВАШ, ТЕ МОЛАМ ИЗВЕСТИ НЕ НАВРЕМЕНО

РЕСТОРАН АЛИКАС

OH, AND PLEASE PARTY HARD

A PARTY WITH ALL OF OUR FAVORITE PEOPLE IN ONE PLACE. PLEASE COME AND HELP US MAKE THIS NIGHT EPIC.

Scroll to Top